Time flies when your having fun!

Gepubliceerd op 12 mei 2024 om 20:29

En zo vergat ik dus ook helemaal een blog te schrijven.... mijn excuus! De pups zijn vandaag alweer 4 weken oud! Ook vandaag is het weer prachtig weer in Nederland waardoor de pups weer lekker even buiten kunnen rond scharrelen. Mooi is om te zien dat het niet meer zo spannend is als de eerste keer. Er wordt van alles ontdekt en word al heerlijk ook buiten gespeeld. Voor ons ook een waar cadeautje omdat onze vorige nesten in het najaar werden geboren. Dat we bezig zijn met het opknappen van de tuin is eigenlijk helemaal niet zo gek. Op deze manier ervaren ze al verschillende structuren. 

Sinds deze week heeft het stel ook meer "woonruimte" gekregen zodat ze voldoende ruimte hebben om de motorische vaardigheden goed te ontwikkelen. De werpkist is er uit en in plaats daarvan een lekkere hondenmand of zacht kleedje om op te slapen. Al is de mand ook al bijna te klein voor dit grote nest!. De ruimte is opgedeeld in een "schoon" en "vies" gedeelte met duidelijke poepgeur zodat ze ook al kleine stapjes richting zindelijkheid maken. Komende week breiden we dit uit met een heuse "kattenbak". 

Naast de melk van moeders en de aanvulling die de pups van ons krijgen is het tijd om de pups te laten wennen aan vast voedsel.
De meeste pups hadden de smaak al snel te pakken ;D.

Reactie plaatsen

Reacties

Stans Vrenegoor
17 dagen geleden

Geweldig leuk allemaal