Ons verhaal

Vanaf jongs af aan heb ik altijd een voorliefde gehad voor honden. Mijn allereerste eigen hond kreeg ik op 16 jarige leeftijd: een Beagle genaamd Sam. Een voormalig laboratorium hond die op 2 jarige leeftijd aan een nieuw deel van haar leven mocht beginnen. De liefde voor de dieren werd alleen maar groter. Toen ik ging samenwonen met mijn partner Karst kwamen Dex en Ties (twee kruisingen met beide gezondheidsproblemen) in ons leven. In die tijd ben ik ook begonnen met het geven van puppy cursus. Dit heb ik 10 jaar gedaan en heel veel verschillende rassen les gegeven. Om deze kennis verder uit te breiden heb ik een opleiding gevolgd bij Anniek Winters.

 

Welsh Springer Spaniels

Na Dex en Ties wilden we graag een 100% rashond om dat kans op een hond met gezondheidsproblemen te verkleinen. keuze viel in 2019 op een Welsh Springer Spaniel genaamd Nora. Er was geen weg meer terug.... Het zaadje was gezaaid en de liefde bij zowel mij als mijn man was ontstaan voor het ras. In 2020 kwam daar door omstandigheden Nomi nog bij en ook die stal ons hart. 

Van Sminiastate

Wonend op een boerderij met alle ruimte in en om huis begint het te kriebelen... De liefde voor het ras willen we delen!. Nora wordt begin 2021 goedgekeurd net als onze kennelnaam. Een droom kan werkelijkheid worden. We hopen nog vele jaren te mogen genieten van het prachtige ras. 

Karst & Danielle Breeuwsma